Choď na obsah Choď na menu
 


Prekladač Google - Google Translate, Mobile Media Converter, Google Earth, ...

15. 10. 2008

 

Prekladače Google

Dve výborné prekladové miniaplikácie určené pre PC, umožnia jediným kliknutím preložiť celú internetovú stránku z jedného jazyka do druhého:

 

        Prvá aplikácia slúži na preloženie vlastnej stránky do cudzieho jazyka kliknutím na ikonu "Google Prekladač" a výberom patričného jazyka (napr. zo slovenčiny do angličtiny). Kód tejto aplikácie je potrebné najprv vložiť na svoju stránku. Má to praktický význam vtedy, keď chceme umožniť jednoduchým a rýchlym spôsobom, aby si aj zahraniční návštevníci mohli prečítať nami vytvorenú stránku.

 

        Druhá slúži na preloženie akejkoľvek stránky z cudzieho jazyka do jazyka pre nás zrozumiteľného (napr. z angličtiny do slovenčiny). Najprv je potrebné raz presunúť myšou tlačidlo "slovenčina" na patričné miesto v našom internetovom prehliadači. Potom už stačí - pri načítaní stránky v cudzom jazyku - iba kliknúť na toto tlačidlo a je to. Preklad síce nie je 100 percentný, ale obsah sa dá oveľa ľahšie pochopiť, ako keby sme ho čítali v jazyku, ktorému nerozumieme. No nie je to špica? 

 


Prekladač textov a prekladový slovník

Preloží celý text medzi mnohými jazykmi. Je to špica!

 

Mobile Media Converter

Umožňuje konvertovať formáty používané prevažne v mobilných telefónoch (3GP, AMR) do formátov bežných v PC (WMV, WMA, WAV, MP3, MPEG, apod.) a naopak.

 

Google Earth

Satelitné zábery na celý zemský povrch aj mimo neho. Nemá chybu!

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

mamamamamamamamaam

(mamamamamamama, 17. 7. 2012 8:35)

je to blbost!
:(

:/